Zonnig, zuiders, zalig lekker!

Het zuiderse eten is een passie. 7 Dagen op 7 kan je op vakantie op het Zimmerplein te Lier.

Café latino’s cocteles famosos !

Cafe Latino is niet alleen een cafe, het is veel meer. Een stukje vakantie in hartje Lier. Bij ons kan je terecht voor een drankje voor etenstijd en van zodra de keuken gesloten is.

Aqua de Valencia: appelsiencoulis, Cointreau, cavaBlue Daiquiri: Havana 3 anos, limoen, rietsuiker en blue bolsCaipirinha: limoen partjes, rietsuiker en cachaçaCuba Libre: Havana special, limoen en colaMargeritha: Golden Tequila, Cointreau, verse limoen, rietstuiker, afgewerkt met rood cypriotisch zout.Mojito: verse munt, zelf getrokken rietsuiker, siroop, soda met vers limoensapPina Colada: Witte rum met kokosnoot en ananassap.Pink Lady: Limoen, Cointreau, Bombay Saphire met rode vruchten siroopSangria: authentieke Spaanse sangria wijn met heerlijk vers fruit. Het ganse jaar door.Sex on the beach: Absolut Vodka met appelsiencoulis, perzik, rode vruchten siroop.Golden Tequila, cointreau met verse aardbeicoulis, limoen en rietsuiker.

Als pionier in lier en omstreken kan men al sinds einde jaren negentig in Café Latino komen genieten van mojito’s volgens het traditionele Cubaans recept, kom gerust eens proeven.

Reeds 13 jaren serveren wij een uitgebreide cocktail kaart. Wij werken enkel met de beste producten, investeren continu in verbetering en zorgen ervoor dat een cocktail bij ons net dat ietsje meer is. Wij niet voor niets is Café latino een inspiratiebron voor veel van onze collega’s.


Al onze bartenders krijgen een professionele opleiding en zorgen ervoor dat uw cocktail meer dan zomaar een drankje is! Geef ons je specifieke wensen en wij passen verfijnen die ene cocktail aan uw smaak.

In het verleden waren wij ontwerpers van de nescafé cocktail recepten en waren wij aanwezig op evenementen als antwerp is burning.

Als u opzoek bent naar een cateraar voor cocktails is Café Latino het juiste adres!

Rum

Rumeria of rumerie wil eenvoudig niet meer zeggen dan gespecialiseerd in verschillende rumsoorten.

Rum is hip!

In Madrid schieten ze als paddestoelen uit de grond. Overal vindt men kleine barretjes met wel 100 verschillende soorten rum.

Onze rumkaart is voorzien van de nodige deskundige uitleg.
Er bestaat geen beter digestief dan een heerlijk gerijpte rum.

Café latino brengt de beste prijs kwaliteits rum vanover gans de wereld.

Geniet ook van een lekkere maaltijd.

Bekijk onze kaart